Bikerace Logo

1 octombrie 2023

zile
ore
min
sec
PROBE
Challenge 39 km
e-Bike 39 km
Hobby 23 km
PREMII
4000 euro
KING OF THE MOUNTAIN
Hobby 23km & Challenge 39km
Previous
Next

Cauza sociala

Donăm pentru comunitate! Donează și tu o bicicletă sau piese nefolosite! Vor ajunge la cine trebuie.

 

Un concurs trebuie să schimbe în bine viața comunității. Asta am crezut întotdeauna. Binele e de mai multe feluri însă și în acest an la BikeRace Brasov,binele va fi făcut împreună cu prietenii de la FRANKENCYCLE!

 

Cum poți ajuta? Dacă ai o bicicletă nefolosită, sau te împiedici de piese uzate prin magazie, hai cu ele la standul FRANKENCYCLE de la BikeRace – duminică, 1 octombrie, în Piața Unirii din Brașov. De aici ne ocupăm noi să ajungă la cei care au mai multă nevoie de ele.

 

Povestea FRANKENCYCLE

FRANKENCYCLE – O bicicletă donată = O viață schimbată!

 

Colectăm, reparăm și donăm biciclete!

Credem că bicicleta este un lucru tare – tare special, care poate oferi libertate de mișcare, poate pune zâmbete pe buze și poate schimba în bine viața oamenilor.

Ce facem

Colectăm biciclete, le reparăm și apoi le oferim unor oameni care nu-și pot permite una. De la copii la adulți, o bicicletă poate oferi independență și libertate de mișcare. Fie că e folosită pentru a merge cu ea la școală sau la cumpărături, bicicleta este un obiect simplu cu potențial maxim pentru a îmbunătăți considerabil calitatea vieții unui om.

Ce am facut? În primul an de activitate am colectat și recondiționat peste 50 de biciclete nefolosite din contribuția brașovenilor care au ajuns la adulți și copii din Brașov și din împrejurimi. În prezent, cu ajutorul mecanicilor voluntari, lucrăm la repararea a încă 30 de biciclete în diferite stadii de funcționalitate. 

 

Oricine poate contribui, chiar dacă nu are de donat biciclete, cu o donație online pe: https://www.frankencycle.ro/