Bikerace Logo

16 octombrie 2022

zile
ore
min
sec
PROBE
Maraton 39 km
e-Maraton 39 km
Semimaraton 23 km
King of the mountain Maraton
Previous
Next

BikeRace 2022 | Contact​

Singura varianta este plata cu cardul bancar. Comision 0.

Taxa de participare:

120 lei pentru inscrierea pana la data de 4 Septembrie 2022 (semimaraton 23km,  maraton si e-maraton 39 km)
150 lei pentru inscrierea pana la data de 9 Octombrie 2022 (semimaraton 23km,  maraton si e-maraton 39 km)
Inscrieri in ziua concursului se vor face numai in limita celor 350 de locuri care sunt disponibile pentru toate cele trei curse. Taxa de participare – 200 lei.

O inscriere finalizata cu succes  reprezinta achitarea taxei de participare si aparitia concurentului in lista de participanti.
Daca intampini probleme in acest sens te rugam sa ne scrii la bikeracebv@gmail.com

Kitul se ridica in data de 16 Octombrie 2022 din Piata Unirii in intervalul orar 8:00 – 9:45

Conform Regulamentului  kitul de participare  poate fi ridicat numai de catre participant in persoana si pe baza unui act de identitate.

Conform regulamentului sunt admisi pentru inscrierea in concurs si minori cu varsta de peste 14 ani.  Acestia trebuie sa fie insotiti de parinti sau de un tutore (sa prezinte declaratie autentificata la notar) care vor semna declaratia pe proprie raspundere si vor prelua kitul de participare.

Daca te-ai accidentat si nu mai poti participa te rugam sa parcurgi urmatorii pasi:
1. Consulta regulamentul
2. Daca corespunzi datelor din regulament si ai documentele necesare trimite-ne un email cu adeverinta medicala si cu dovada platii taxei de participare. Iti vom restitui taxa conform mentiunilor din regulament.

In cazul in care nu mai poti ajunge la concurs locul nu poate fi cedat altei persoane si conform regulamentului taxa de participare nu poate fi returnata.

Va exista un loc in cortul organizatorului unde poti sa lasi lucruri fara valoare doar in cazul in care nu ai unde le depozita. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru furtul sau pierderea oricaror obiecte.

Nu ai gasit raspunsul asteptat? Scrie-ne la adresa bikeracebv@gmail.com sau contacteaza-ne telefonic la numarul 0765 396 797 de luni pana vineri in intervalul orar 18:00 – 19:00