Sponsori

Sponsorul principal al editiei 2019

Eldon

De aproape 100 de ani stăm la dispoziția clienților noștri, oferind soluții pentru succesul proiectelor pe care le derulează. Ne păstrăm în continuare angajamentul de a vă oferi sprijin printr-o atitudine proactivă, pentru a beneficia de cele mai bune produse, destinate celor mai exigente cerințe.

Nu mai este un secret faptul că succesul pe piața puterii și distribuției energiei electrice sau al aplicațiilor de automatizări și control, inclusiv industria constructoare de mașini, este dat de cele mai bune utilaje și de parteneri de încredere.

De aceea, facem tot ce ne stă în putere pentru a oferi mai mult decât un preț bun, calitate și performanțe, întrucât „clienții noștri sunt cei mai importanți” și considerăm că nu există substitut pentru excelența în serviciile pe care vi le oferim.

Sponsorul tehnic la editiei 2019

Eldon

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel naţional cu o reţea de 24 de magazine în Bucureşti, Cluj, Constanța, Brăila, Iași, Galati, Oradea, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu Mureş, Piteşti, Deva, Braşov, Râmnicu Valcea, Bistriţa şi Ploieşti.

Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate – Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.

Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ´70 în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaţionale şi 520 milioane Euro cifră de afaceri în anul 2017. Ȋn ultimii ani Hervis Sports a înregistrat o creştere considerabilă şi a deschis numeroase filiale în Slovenia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi România.

Pentru mai multe detalii: hervis.ro

Eldon
Built for both business and IT, UiPath is the leading platform for Enterprise Robotic Process Automation (RPA). More than 700 enterprise customers and government agencies use UiPath’s Enterprise RPA Platform to rapidly deploy software robots that perfectly emulate and execute repetitive processes, boosting business productivity, ensuring compliance and enhancing customer experience across back-office and front-office operations.

 

Aerotec

Lider pe piața europeană compania germană, Premium AEROTEC, este cel mai mare producător și dezvoltator de componente și structuri aeronautice pentru avioane civile și militare. Fabrica de la Brașov produce și asamblează componente metalice și nonmetalice pentru toate programele de serie Airbus, folosind noi tehnologii în domeniul aluminiului și a fibrei de carbon. Începând cu 2009, fiecare avion de tip Airbus, cu care ne desplasăm conține piese fabricate la Brașov.

 

Eldon

Coresi este despre oameni, despre timp liber, prieteni, familie și comunitate! Sărbătorim împreună viitorul și susținem pasiunile brașovenilor. Cu multă bucurie suntem alături de ei, îi încurajăm să îşi depăşească limitele şi să transforme visele în realitate. Bucuria este mai mare împreună.
Ne vedem la BikeRace Brașov 2018!