Hospice

Devino fundraiser  in cadrul BikeRace Brasov pentru a colecta fonduri pentru Hospice și nu lăsa ca o boală incurabilă  să distrugă copilăria unui micuț.

Cel mai harnic fundraiser – ambasador al Hospice Casa Sperantei va fi premiat.

 

Camera de joacă pentru micuții îngrijiți de HOSPICE

Doneaza pentru cauza fundaraising
 Centrul de zi pentru copii

 

Orice cursă ne provoacă să ne depășim limitele. La finish, ne bucurăm de reușită. Ne bucurăm pentru că am fost mai buni, mai puternici, mai determinați.

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incurabilă.

 

Înscrie-te la Bike Race Brasov și susține cauza HOSPICE. Devino fundraiser și nu lăsa ca o boală incurabilă  să distrugă copilăria unui micuț. Deschide-i ușa camerei de joacă de la HOSPICE și fă-l să zâmbească din nou.

 

26 de alergători de la Semimaratonul Brașovului au strâns peste 7600 de lei și au asigurat funcționarea acestui spațiu pentru o lună, pentru 30 de copii. Putem continua efortul lor pentru a dărui zile senine micuților angajați într-o cursă mult mai dificilă.

Asociația Cetatea Brașovului a mai susținut cauza HOSPICE și în cadrul semimaratonului de anul trecut, când trei HOSmașini au fost dăruite fundației pentru ca drumul echipelor medicale către pacienți să devină mai ușor și mai rapid.

Afla mai multe despre Hospice Casa Speratei aici.

 

 

Pedaleaza  la BikeRace Brasov 2015  și dăruiește clipe de normalitate copiilor aflați în grija HOSPICE!

Doneaza pentru cauza fundaraising