Despre concurs

Fondul de premii consta in 1500euro cash. La finalul competitiei se va intocmii clasamentul general la masculin si la feminin. Premiile vor fi acordate in functie de clasament pe urmatoarele categorii de varsta:
Masculin 14-29 ani
Masculin 30-39 ani
Masculin 40+ ani
Feminin 14+ ani

Traseul din cadrul Bike Race Brasov Maurer Imobiliare este elaborat în colaborare cu sportivi cu experiență în mountain bike si este abordabil de orice biciclist cu o minima experienta  in mountainbiking. Timpul estimativ de parcurgere a traseului de catre un participant mediu antrenat este intre 1h 30 minute si 2 h.

Evenimentul Bike Race Brasov Maurer Imobiliare din 14 Septembrie 2014, este o continuare a Duatlonului Cetatea Brasovului si reprezinta transformarea acestuia in monodisciplina, respectiv maraton de ciclism montan.

Traseul incepe din Piata Unirii, loc in care se vor afle standurile acestui concurs pe perioada competitiei, se continua spre Pietrele lui Solomon urmand Drumul Forestier pana in Poiana Brasov loc in care are loc intoarcerea prin Crucuru Mare, Poiana Stehil, Saua Tampa, inconjurul Muntelui Tampa, Liceul Forestier si revenire in Piata Unirii pe Strada Curcanilor si Strada Coastei.

Scopul acestui eveniment este  dezvoltarea sportului de masa Brasovean dar  si promovarea orasului Brasov din punct de vedere turistic prin evidentierea zonei Piata Unirii, zona proaspat reamenajata.  Asteptam la startul acestui concurs un numar de 400 de participanti.

Premierea va avea loc la ora 15:00 in Piata Unirii.

Ne vedem la start!